Bağdat Caddesi ve Taksim Diyetisyen Serkan Tutar

Beyongs kullanıcısının resmi
10 Ocak, 2016 - 21:02 -- Beyongs

Site ismi : Serkantutar.com

Siteyi tanımlayan başlık : Bağdat Caddesi ve Taksim Diyetisyen Serkan Tutar

Sitenin yayın hayatına başladığı ay ve yıl: Ekim 2013

Tanıtım Mesajı : İstanbul'da uzman diyetisyen arıyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Taksim ve Bağdat Caddesinde hizmet sunan uzman diyetisyen Serkan Tutar'dan randevu almak için, Serkantutar.com isimli internet adresine bağlanabilirsiniz.

İstanbul ve çevre illerden çok sayıda kişi, Serkan Tutar'dan beslenme ve diyet hizmetleri almaya gelmektedir. Siz de sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız, serkantutar.com sitesine giriş yaparak, buradan randevunuzu alabilirsiniz.

Taksim Diyetisyen Serkan Tutar, sadece kilo verme konusunda değil; sporcu beslenmesi, bebek ve çocuklar için sağlıklı beslenme, hastalık durumlarında beslenme, kadınlara özel beslenme ve her türlü danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bağdat Caddesi Diyetisyen adresi serkantutar.com içerisinde, kilo veren kişilerin başarı hikayeleri de yer almıştır. Serkan Tutar'ın belirlediği programlara harfiyen uyarak 9 ayda 50 kg veren Ali Arif beyin, 6 ayda 32 kg veren Lale hanımın başarı hikayeleri, sitede ziyaretçilerle paylaşılmaktadır. Bu kişilerin diyet programına başlamadan evvelki ve şimdiki fotoğrafları da site üzerinde bulunabilecektir.

Uzman diyetisyen Serkan Tutar'ı daha yakından tanımak ve kendisinden randevu almak isteyen herkesi, Serkantutar.com adlı web sitesine davet ediyoruz.

İstanbul Avrupa Yakası Şubesi: Kocatepe Mahallesi Aydede Caddesi Baylan Apt. No:11 Kat:2 Daire:8 Taksim
İstanbul Anadolu Yakası Şubesi: Bağdat Caddesi Kantarcı Rıza Sokak Feritbey Apt. No:4 Kat:1 Daire:1 Erenköy

Telefon: 0212 250 7698
GSM: 0533 922 3774