Casus Telefon Programı - Cepcasusu.com

Beyongs kullanıcısının resmi
19 Ocak, 2015 - 21:53 -- Beyongs

Web Site İsmi : Cepcasusu.com

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Casus Telefon Programı - Cepcasusu.com

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Ocak 2013

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Casus telefon programı mı arıyorsunuz? Hemen Cepcasusu.com isimli internet adresine bağlanın ve en iyi casus telefon programı hakkında bilgiler toplamaya başlayın.

Son derece uygun fiyatlarla casus telefon yazılımları satın alarak; sevdiklerinizi, çocuklarınızı ya da çalışanlarınızı izleme şansı elde edebilirsiniz. Çocuklarınızın kurmuş olduğu arkadaşlıklardan şüphe ediyorsanız, onların kötü alışkanlıklar edinmesinden çekiniyorsanız, çocuğunuzun telefonuna casus telefon yazılımı yükleyerek, attığı her adımdan haberdar olabilirsiniz.

Çocuğunuzun, eşinizin ya da çalışanlarınızın telefonlarından göndermiş oldukları her türlü mesajlar tarafınızca okunabilecektir. Ayrıca bu kişilerin gerçekleştirdiği tüm telefon görüşmelerini de dinleme fırsatına sahipsiniz. Özetle; GPS ile yer tespitinde bulunma, arama kayıtlarını görme, mesajlaşmaları okuma, telefonları dinleme ve benzeri pek çok imkanı bulabileceksiniz.

Facebook, whatsapp, viber ve skype vasıtasıyla gönderilen her türlü mesajlaşmaları ve bu iletişim araçları kullanılarak yapılan konuşmaları yine casus telefon yazılımı sayesinde takip edebilirsiniz.

Android ve IOS işletim sistemleri için casus telefon programları, cepcasusu.com adresinde sizleri bekliyor Yazılımı satın almadan evvel, site üzerinden yazılımı en iyi şekilde tanıyabilirsiniz. Casus telefon programı hakkında ayrıca merak ettikleriniz olur ise, sitede yer alan Bize ulaşın sayfasındaki formu doldurunuz. Soracağınız bütün sualler, ivedilikle ve özenle yanıtlanacaktır.