En iyi Havalandırma sistemleri

Beyongs kullanıcısının resmi
19 Eylül, 2015 - 01:36 -- Beyongs

En iyi Havalandırma sistemleri

Havalandırma sistemleri işletmelerin ruhsat mevzuatlarında yapılan değişiklik ile zorunlu hale getirilmiştir.

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı, sağlık bakanlığı gibi diğer bakanlıklar da işletmelerde yaptıkları çeşitli denetimler ile insan sağlığına olumsuz etkisi olan havalandırma sistemsiz ortamların havalandırma sorunlarının olup olmadığını tespit edip gerekli yaptırımları uygulamaya başlamışlardır.

İlk yapılan denetimler sonucunda işletmelerin havalandırma sorunları varsa eğer belirli bir süre verilerek işletmelerin bu sorunları gidermesi için zaman ve aynı zamanda ihtar veriliyor. İşletmeler ilk denetimler sonucunda havalandırma ile ilgili sorunları uzman bir havalandırma firmasına yaptırıp sorunlarını çözer ise denetime tabi tutulan işletmenin çalışma ruhsatı iptal edilmiyor. Havalandırma sorunları aynı şekilde devam ediyorsa ve işletmeler bu sorunları çözmek için herhangi bir çaba sarfetmediyse yüklü bir para cezası ile birlikte çalışma ruhsatları iptal edilebiliyor.

Isıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, Kanal tipi radyal, aksiyal aspiratörler ve vantilatörler, Tavan tipi ısı geri kazanım cihazları, Hava kanalları, Kendinden flanşlı hava kanalı, havalandırma fanı, havalandırma menfezleri, Hava kanalı flanş profilleri ve tüm havalandırma aksesuarlarını kendimiz imal etmekteyiz.

Bimhavalandirma.com.tr