Online Oyun Ürünleri - Maxigame.org

Beyongs kullanıcısının resmi
25 Ocak, 2015 - 18:36 -- Beyongs

İnternet Sitesinin Adı : Maxigame.org

Site Konusu - Site Başlığı : Online Oyun Ürünleri - Maxigame.org

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Eylül 2010

Site Hakkında Açıklamalar : En popüler online oyunlara binaen çok sayıda ürün, Maxigame.org adresi vasıtasıyla satın alınabilecektir. Site üzerinden alışverişlerinizi güvenle ve kolaylıkla gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Maxigame.org adresinin sol yan menüsünde çok sayıda online oyun alt alta listelenmiştir. Hangi oyuna binaen ürün satın almak istiyorsanız, ilgili oyunun menüsüne tıklamanız yeterli olacaktır.

League of Legends RP ürünlerini almak isteyenler, maxigame.org adresine bağlanabilir. Sitede en ucuz LoL TR RP ürünleri kendine yer bulmuştur.

Maxigame.org adresinde, kısa zaman önce Kingdom online elmas ve gold satışları da başlamıştır. Kingdom online meraklıları, site içerisinden elmas veya gold alımlarını yapabilirler.

Point Blank NG, Hero Online Cash, DK Online kredi, Legend online elmas, Bombom kupon, Cabal online eCoin, Popmundo Kredi ve çok daha fazla oyuna ait ürünler site ziyaretçilerine sunulmuştur.

En çok oynanan online oyunlardan biri olan Knight online oyunu için yine çeşit çeşit ürün sitede bulunabilir. Knight Online NP ve diğer oyunlar için, herhangi bir üründe stok bulamadıysanız, hiç endişe etmeyin. Bu durumda yapılması gereken, siteye üye girişi yaparak, stok iste butonuna tıklamak olmalıdır. Talep ettiğiniz ürün stoku 10 dakika içerisinde oluşturulacaktır.

Oyun ürünlerinin yanı sıra, çeşitli download sitelerinin premium üyelikleri Maxigame.org sitesinden satın alınabilir. Netload premium, Turbobit premium, Letitbit premium gibi kaliteli download - upload siteleri için premium üyelikler sitede sizleri bekliyor.

Online oyunlara ilgi duyanların sohbet edebileceği, oyunlar hakkında yardım alabileceği ve paylaşımlarda bulunabileceği bir forum da kurulmuştur. http://www.maxigame.org/forum sayfası sayesinde, her türlü online oyun hakkında bolca paylaşım görebilecek ve diğer oyuncularla muhabbet edebileceksiniz.