Personelalimi.co - Sözleşmeli Er, Erbaş ve Subay Askeri Personel Alımları

Beyongs kullanıcısının resmi
27 Mart, 2016 - 22:11 -- Beyongs

Personelalimi.co - Sözleşmeli Er, Erbaş ve Subay Askeri Personel Alımları

Türk ordusunun ve askeri birimlerinin ne kadar güçlü olduğu sadece Türk halkı tarafından değil tüm dünya tarafından bilinen bir gerçek. Yüzbinlerce askeriyle ve askeri donanımıyla Türk Silahlı Kuvvetleri askeri alanda Türkiye’nin gurur kaynağı. TSK ve bağlı birimleri her geçen gün daha da güçlenmeye ve sistemini modernleştirmeye devam ederken bir yandan da sözleşmeli er, erbaş ve subay alımı yapıyor. Kısacası Türkiye’de düzenlenen askeri personel alımları da işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynuyor.

TSK kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı her yıl çok sayıda sözleşmeli er, erbaş, uzman erbaş ve subay alımı gerçekleştiriyor. Diğer yandan askeri personel alımları kapsamında söz konusu bu birimlere idari dairelerde çalışacak sivil memur alımı da yapılmakta.

Sözleşmeli er alımı yapmayı planlayan TSK birimleri bunu genellikle yılda 2 dönem olarak düzenlemekte ve personel alımı için ilana çıkmaktadır ve başvurular genellikle internet üzerinden yapılmaktadır.

Sözleşmeli erbaş alımı kapsamında askeri personel alımları genellikle aranan başvuru şartları şekilde...

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya yapıyor olmak (Askerlik hizmetini yapmamış olanlar ile tecilli olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.), c. Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre, müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle yirmi beş yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1989 ve sonrası doğanlar), En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Lise öğrenimi halen devam etmekte olup da 2 Ağustos 2016 tarihine kadar mezun olacağını beyan edenlerin başvurusu kabul edilecektir. Bu durumda olan adaylar, en geç kayıt - kabul esnasında resmi mezuniyet belgelerini getirmek zorundadırlar.)

http://personelalimi.co