uygun fiyatlara şehirler arası nakliye hizmeti

kilercioglu kullanıcısının resmi
17 Mart, 2015 - 13:43 -- kilercioglu

ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT ŞEHİRLER ARASI TAŞIMACILIK HİZMETİ

Şehirler arası nakliyat hizmeti risk faktörlerini ele alındığında dikkat edilmesi gerekilen bir iş alanıdır. Doğru ve profesyonel bir firma seçmek verilecek en önemli karardır. Korsan firmalar her zaman bu alanda müşteriler için sorun olmuştur. Şehirler arası nakliyat hizmetinin önemi ele alındığında Profesyonel çalışan bir firmanın bizler için ne denli doğru olduğunu vermiş olduğu hizmetlerden anlamış oluruz . Antalya evden eve nakliyat Ltd. Şti. bu alanda geçmişi ve iş alanındaki tecrübesi ile günümüz taşımacılık hizmetinin ender firmalarından biri olmuştur.
Uzmanlık isteyen bir taşıma alanı olan şehirler arası nakliyat hizmetinde Antalya nakliyat firmamız planlı taşımacılık anlayışı ve uzun vadeye dönük müşteri memnuniyeti ilkesi ile bu alanda tercih edinilen profesyonel firmalardan biri olmuştur. Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesi ve 81 ilinde profesyonel taşımacılık hizmetini kusursuz yerine getirmekteyiz. Gerek şehir içi gerekse, şehirler arası taşıma hizmetinde firmamızın ücretsiz olarak müşterilerine sunduğu ekspertiz hizmeti yapılır. Bu hizmet doğrultusunda müşterilerimize taşıma ile ilgili detaylı bilgiler verilip planlı bir şekilde taşımanın organizesi yapılır. Yazılı olarak sözleşme yapılarak profesyonel taşımacılık anlamında ilk adım atılır. Daha sonra taşımanın yapılacağı tarihte bir araba ve ekipman ile taşınma işlemi gerçekleştirilir, eşyaların gideceği yerde uzak yada yakın mesafesi hesaplanarak en geç 2 iş günü içerinde yeni evinizde kurulumu dizayn işlemleri firmamız tarafından yapılarak taşıma işlemi sonlandırılır.
Antalya evden eve nakliyat Ltd. Şti. olarak, şehirler arası nakliye ve şehir içi nakliye hizmetinde alianz sigorta güvencesi altında eşyalarınızın sigortasını yaptırarak taşınması gerçekleştirilir.
İletişim ;

İstanbul ; 0212 211 0832 0216 305 1999 0216 441 0019
Antalya ; 0242 339 6861
http://www.antalyanakliyat.com/sehirler-arasi-nakliyat/