Webmaster sitesi - wmplatformu.com

Beyongs kullanıcısının resmi
11 Ağustos, 2015 - 20:29 -- Beyongs

Site Adı : http://www.wmplatformu.com

Site Konusu : Webmaster sitesi - wmplatformu.com

Site Açılış Tarihi : Temmuz 2015

Site Tanıtım Mesajı : Herkese merhabalar. Bugün sizlere wmplatformu.com adı altında yayın hayatına başlayan internet sitesini tanıtmak istiyorum. Site an itibariyle 2 kısımdan oluşmaktadır. İlk kısım, webmaster olanlar için birbirinden değerli paylaşımların yapıldığı portal kısmıdır. İkinci kısım ise, webmaster forumu kısmıdır. Forum sayfasında; arama motorlarından haberler, arama motoru optimizasyonu hakkında bilgi ve tartışmalar, yazılım ve programlama, E-ticaret, Sosyal ağlar, İnternet girişimciliği ile çok daha fazla kategori kendine yer bulmuştur. 

İnternetten para kazanmak isteyenler, wmplatformu.com isimli webmaster sitesinin forum sayfasına bağlanmalıdır. Forumdaki e-ticaret kategorisi sayesinde, sitelerinizden tanıtım yazısı veya link satışı yapabilirsiniz. Sitelerinizi satabilir, ücretli editörlük hizmetleri sunabilirsiniz.

Çok kısa zaman içerisinde, siteye son derece zengin bir webmaster araçları sayfası eklenecektir. Bu sayfayı kullanan webmasterlar, siteleri için her türlü göstergeyi kolayca ölçebilecektir.

Webmaster sitesi arayanlar, wmplatformu.com sitesinde şimdiden yerini ayırtabilir.