Wireless şifre kırma - Wirelesssifrekirmak.com

Beyongs kullanıcısının resmi
3 Nisan, 2015 - 12:22 -- Beyongs

Site Adı : Wirelesssifrekirmak.com

Site Konusu : Wireless şifre kırma - Wirelesssifrekirmak.com

Site Açılış Tarihi : Temmuz 2014

Site Tanıtım Mesajı : Wireless şifrelerini kırmak istiyorsanız, Wirelesssifrekirmak.com isimli internet adresine bağlanmanızı tavsiye ediyoruz. Site içeriğinde wireless şifre kırma ile ilgili herkesin anlayabileceği sadelikte bilgi verici yazılar kendine yer bulmuştur.

Wirelesssifrekirmak.com sitesinde bulunan wifi şifre kırma programlarını indirerek wifi şifrelerini kolayca kırabileceksiniz. Bu programlar vasıtasıyla şifre kırmak için bilgisayar kurdu olmanıza da hiç gerek yok.

Sitedeki Wireless Şifre Kırma Resimli Anlatım sayfasına girenler, wireless şifre kırma işleminin nasıl yapılacağını bolca resim yardımıyla öğrenebilecektir.

Bu arada, herkesin bildiği gibi telefondan wifi şifre kırma imkanı bulunmamaktadır. Lakin, Android işletim sistemine sahip bir akıllı cep telefonunuz var ise, arkadaşlarınızla eğlenmek için, şaka uygulaması olan Wifi Prank'ı telefonunuza indirebilirsiniz. Bu uygulama, ortamdaki wireless şifrelerini kırmış gibi izlenim vermektedir. Kırılmış gibi gözüken şifreleri dostlarınıza göstererek, onları oldukça etkileyebilirsiniz. Elbette şaka uygulaması sadece cep telefonları için hazırlanmıştır. Wirelesssifrekirmak.com adresinde, bilgisayardan wifi şifrelerini gerçekten kırabileceğiniz kaliteli programlar sizleri beklemektedir.