Teknoloji Danışmanlığı

firstluck kullanıcısının resmi
19 Ağustos, 2015 - 15:33 -- firstluck

 

Sektördeki deneyimleriyle, farklı iş alanlarındaki profesyonelleri kapsayan içerikli iş ağılarıyla, yetenekli mühendis ve teknisyenlerden oluşmakta olan kadrolarıyla; Ülke'nin rekabetçi fakat talepkar ticari alanında yükselmek isteyen teknoloji sahiplerine ihtiyaçlı bir başlangıç avantajlarını sunmaya hazır durumdadırlar. Farklı yazılım alanlarının temsilcisi olarak veya geniş bakış alanıyla, her zaman ülke pazarına sunabilecekleri özgün ve yaratıcı teknolojileri arayışlarındadırlar. Bu teknolojileri bir ara teknoloji firması ve ya bir entegrator olarak piyasaya sunmayı hedeflemektedirler.

 

Teknoloji danışmanlığı ekibleriyle; birlikte çalıştıkları şirketler için yeni oluşumda olan teknolojileri bizzat kaynağından AR&GE laboratuvarları ve akademik kesimlerin bulunduğu önemli platformlar, takip ve tespit ederek, en dosdoğru yolda hareket etmeleri konusu üzerine danışmanlık hizmeti vermektedirler. Günümüzde müşterilere, moda bilgilerle dolanmış birden fazla teknoloji pazarlanmaya çalışılıyor. Bu kısmen doğru fakat fazlaca söylenilmiş vaatler, şirketlerin varolan imkanlarını verimsiz bir biçimde kullanmasına ve ileri ki zamanlarda bir çıkmaz duruma hale gelmelerine sebeb olabilmektedir.

 

Çalıştıkları firmalara sundukları yapılar ve hizmetlere birçok farklı teknolojiyi entegre ederek, uygun tercihler yapılmasını ve varolan kaynaklarının doğru bir şekilde kullanmasını sağlamaktalar.

 

Teknoloji danışmanlığı hizmeti sunduğumuz müşterilerimize doğru seçim yapılmasını ve kaynakların yerinde kullanılmasını sağlayan bir Teknoloji Ajansı olarak hizmet vermekteyiz.